TEAMINDELING

Bij Were Di zijn de lijncoördinatoren en de technische commissie momenteel druk bezig met het vormgeven van de teamindeling voor het komende seizoen 2024/2025. We begrijpen dat de teamindeling een spannend moment is voor alle betrokkenen en we zijn blij om aan te kondigen dat de indeling uiterlijk op 19 juni aanstaande bekend wordt gemaakt.

Teamindeling jeugdteams seizoen 2024/2025

De nieuwe teamindeling betreft alle jeugdteams inclusief de jongste jeugd. Dit houdt in dat de indeling geldt voor alle jeugdteams t/m JO-18 en MO-18

Alle betrokkenen zullen op 19 juni via e-mail op de hoogte worden gesteld van de nieuwe teamindeling. De procedure voor de indeling is hetzelfde als voorgaande jaren en volgt het beleid zoals dat op onze website is gepubliceerd. Wil je hier meer over weten dan raden we aan om dit beleid door te lezen voor een goed begrip van de indelingscriteria en -procedures.

Vragen en Contact

We begrijpen dat er vragen kunnen zijn na het ontvangen van de teamindeling. Reacties kunnen worden gestuurd worden naar:

Jongste jeugdcommissie: O8 t/m O10 – jongstejeugdcommissie@wereditilburg.nl.

Jeugdcommissie: O12 t/m O18 – jeugdcommissie@wereditilburg.nl

We willen iedereen bedanken voor een mooi jaar, vragen om nog een even geduld kijken uit naar een succesvol en sportief seizoen 2024/2025 bij Were Di!

Jongste jeugdcommissie & Jeugdcommissie

Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *