https://weredihockey.nl/wp-content/uploads/2023/08/cropped-WERE-DI-160x160.png
Hockeyclub Were Di zet hoog in op tophockey om talentvolle spelers te ontwikkelen en om een sterke competitieve positie in de nationale hockeywereld te verwerven.
LION HEADER

MissietOPHOCKEY BELEID

Driven by ambition

Were Di hockey in Tilburg heeft de ambitie om met zowel Dames 1 als Heren 1 structureel op het niveau van top overgangsklasse te spelen. Om dit ook voor de toekomst te waarborgen streven we naar een soepele en verantwoorde overgang van  jeugdspelers en -speelsters naar de hoogste teams. Daarbij zoeken we altijd aanvulling van buitenaf, liefst in de directe regio van Tilburg. Dames 2 en Heren 2 fungeren daarbij als opleidingsteams en spelen beide in de top van de reserve hoofdklasse.

Dames 1

Were Di Tilburg Dames 1 speelt Overgangsklasse en wordt getraind en gecoacht door Eric van der Pol en Joep van der Coelen. De dames trainen op op dinsdag, woensdag en vrijdag. Zij spelen hun wedstrijden op de zondagen om 12.45 uur. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar tophockey@wereditilburg.nl.

Heren 1

Were Di Tilburg Heren 1 speelt Overgangsklasse en wordt getraind en gecoacht door Peter Kalfsterman en Salman Akbar. De heren trainen op het hoofdveld op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij spelen hun wedstrijden op de zondagen om 14.45 uur. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar tophockey@wereditilburg.nl.

TC Top (Commissie Tophockey Senioren)

De TC top werkt mee aan het realiseren van de ambitie van Were Di hockey, mocht je interesse hebben om deel uit te maken van de toplijn teams, of willen ondersteunen in de ambities tophockey te spelen met Were Di kan je contact opnemen met tophockey@wereditilburg.nl.