headers site (3)

Op 14, 15 en 16 juni zijn de Special Olympics Nationale Spelen 2024 in Breda en Tilburg. Tijdens Nederlands grootste multi sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking gaan zo’n 2.500 sporters de strijd aan in één van de 21 sportdisciplines. Het is een fantastisch sportevenement dat tegelijkertijd een diepere laag raakt. De Special Olympics Nationale Spelen viert sport, inclusiviteit en talent.

De sporttoernooien vinden plaats op 20 speellocaties verspreid door de gemeentes Breda en Tilburg. En Were Di kan met heel veel trots melden dat wij het hockey event mogen hosten. Meer dan 30 teams strijden op 15 en 16 juni op de velden van Were Di. 

Zonder vrijwilligers geen Special Olympics Nationale Spelen

Dit is een hele operatie! Om alles in goede banen te leiden zijn, hebben we tientallen vrijwilligers nodig. Lijkt het jou tof om één van hen te zijn en een steentje bij te dragen aan dit mooie evenement? Wij zijn op zoek naar helpende handen zowel in aanloop naar het evenement als tijdens het evenement op 14, 15 en 16 juni. Wij zijn op zoek naar barpersoneel maar ook naar spelbegeleiders, scheidsrechters, et cetera. Je kunt je aanmelden via paviljoen@wereditilburg.nl

Samen maken we de Special Olympics Nationale Spelen 2024 een groot en onvergetelijk succes!

 

Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *