keepersspullen

Beste keepers,

Het seizoen zit er weer op en dus een mooi moment om te checken of al je spullen nog helemaal in orde zijn. Hiervoor hebben we 2 momenten gepland:

· Zondag 23 juni (aanstaande zondag) van 15.30-17.00uur

· Zondag 30 juni van 15.30-17.00uur

We zien je graag een van deze momenten op Were Di achter bij de opslag van de keepersspullen. Daar kunnen we samen even de spullen bekijken en waar nodig, vervangen, repareren of aanvullen. Stop je met keepen dan zijn dit je momenten om je spullen in sleutels in te leveren.

Tip: Hygiëne

De zomerstop is ook het uitgelezen moment om je spullen te wassen zodat je spullen weer lekker fris ruiken als je weer aan het seizoen gaat beginnen. Alle spullen die je van ons te leen krijgt mogen in bad met een niet al te zwaar wasmiddel.

Kijk vooral eens naar dit filmpje daarin staat alles goed uitgelegd en welke onderdelen er zelfs in het wasmachine mogen.

Let op:

Na deze 2 momenten gaan wij genieten van onze zomervakantie en zullen we dus tot na de zomer niet meer kunnen helpen met deze controle. Daarnaast zullen we na deze controles ook de laatste bestelling van materiaal plaatsen bij onze leverancier, dus mocht je niet dit moment pakken dan kan het zijn dat je de start van komend seizoen in de problemen komt. Dus graag zien we jullie deze momenten!

Met sportieve groet,

De keepersmaterialencommissie

keepers.materialen@wereditilburg.nl

Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *